Laat hier aub uw berichtjes achter

Bericht schrijven >

Wat hebben we een fantastisch jubileum gehad! Mooie optredens, heb er super van genoten! Iedereen bedankt!Ook de afterparty was super gezellig!

Helga - 13-10-2014 - 19:16

Mijn complimenten voor jullie site. Zo kan ik toch nog op de hoogte blijven hoe het met jullie gaat en ik hoor wel dat jullie echt vooruit gaan klinkt echt goed. Ik las net een berichtje in de kempenaer over de pastoor van Reusel dat hij het verbied dat jullie nog in de kerk zingen, dit vind ik ongelovelijk. Ik vind het juist meerwaarde geven aan een viering en er zijn heel veel liedje die dan wel niet onder de religieuze liederen vallen maar wel een mooie boodschap uitdragen en zelfs meer bij deze tijd passen. Misschien kunnen jullie zelf wel een viering in elkaar zetten zonder die pastoor en ergens ten gehore brengen. Ik zou van de partij zijn. Ga in ieder geval zo door want jullie klinken echt goed. Op naar de twaalf en half jaar. Jullie hebben nog steeds een plaatsje in mijn hart en blijf jullie volgen. Groetjes Eva Timmerman

Eva timmerman - 18-01-2014 - 08:27

Hallo, Marc fijn dat je genoten hebt van onze kerstviering, we zijn volop bezig om gelegenheden te zoeken om te kunnen zingen, we zingen jaarlijks op de donksbergen en tijdens een viering in het Elisabeth ziekenhuis. In oktober hebben we ons 12,5 jarig jubileum, daar zullen we het al erg druk mee hebben. In de agenda van deze site staat waar we het komende jaar mee aan de slag gaan. Ik wil iedereen een muzikaal jaar toewensen.

Mariėtte van Gerwen - 25-12-2013 - 12:28

Zojuist jullie voor de eerste keer gehoord tijdens de eerste kerstdag viering in de Hulselse kerk. Klonk echt super! Vooral het meerstemmig zingen was heerlijk om naar te luisteren, het plezier en de muzikaliteit straalde er vanaf. Zou voor mij een reden zijn om wat vaker naar de kerk te gaan....... maar helaas hoorde ik ander nieuws. En dan vinden ze het gek dat de kerken leeglopen, echt niet te geloven!!. Tredend jullie nog in andere kerken op, of wat zijn nu de vervolg plannen?

Marc van Avendonk - 25-12-2013 - 11:19


Bericht schrijven >